Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas posuere elit ex. Nunc at tincidunt quam, eu posuere du

Posted on: November 20, 2017 Posted by: admin Comments: 0

Thirrje për aplikim për trajnim në ndërmarrësi për të rinjë

    Thirrje për aplikim për trajnim në ndërmarrësi për të rinjtë e moshës 16 – 28 vjeç nga Prizreni, Suhareka & Dragashi Vendi: Kompleksi për Kulturë dhe Zhvillim ,,Europa’’sheshi shatërvan Prizren Data: 29 Nëntor – 3 Dhjetor Nëse jeni të rinj mes moshës 16 dhe 26, keni një ide …